Portal Punesimi - Kerkoj Pune,Punesohu,Shpall Vende Pune

Kerko,Shpall,Gjej,Lyp Pune...

 • Dergoje CV-ne

  Pasi keni gjetur vendin e lire te punes ne faqen tone dhe keni vendosur te aplikoni atehere hapi juaj i ardheshem eshte qe te dergoni CV-ne tuaj. Pjeset kryesore te nje CV-je jane: të dhënat personale, të edukimit dhe të pervojes së punës, si dhe emertimi i pozitës për të cilën aplikoni. Me se miri eshte qe CV e juaj te jete ne formatin PDF apo WORD dhe eshte mire qe te e permbaje nje foto portret tuajen.

 • Pranoje Thirrjen per Interviste

  Pasi te keni aplikuar per vendin e lire te punes atehere juve ju mbetet qe te pritni nga punedhenesi qe te ju kontaktoje dhe te ju ftoje ne interviste, por kjo do te ndodh vetem nese ju i keni plotesuar kushtet e kerkuara dhe nese punedhenesi konsideron se ju jeni kandidati i pershtateshem per te ju ftuar ne interviste.

 • Fito Vendin Mbreselenes te Punes

  Pasi qe ju keni aplikuar per vendin e deshiruar te punes dhe punedhenesi ju fton ne interviste atehere me rendesi eshte qe ju te e mposhtni konkurencen dhe te e fitoni vendin e punes. Nje CV e mire duke u kombinuar me nje Intervistim te sukseshem jane faktoret kryesore qe do ju ndihmojne te e fitoni vendin e punes dhe te punesoheni.

 • Ne kemi gjetur keto vende te lira pune per ju

  Saturday, April 29, 2017

  Punesohu si Call Agjent i Gjuhes Gjermane ne Fix Call Gjilan

  10:01:00 AM
  Punesohu si Call Agjent i Gjuhes Gjermane ne Fix Call Gjilan.

  Kompania: Fix Call
  Adresa: Rr. Zija Shemsiu, Gjilan
  Website: https://www.facebook.com/profile.php?id=100015160320596
  Metoda e preferuar e komunikimit: Telefon
  Ditet e punes: 6
  Orari i punes: 6
  Departamenti: Shitje

  Keni njohuri të gjuhës Gjermane, atëherë bashkangjitu në ekipën tonë. Paga fixe 500 Euro Na kontaktoni Viber & Whatsapp +38649528840 Gjindemi ne Gjilann perball Universiteti Kadri Zeka me saktesisht mbi Baby Shop Gezza.


  Thursday, May 12, 2016

  Mundësi Praktike - Raiffeisen Bank - Prishtine

  7:08:00 AM
  Mundësi Praktike - Raiffeisen Bank - Prishtine

  • Raiffeisen Bank me kënaqësi fton të gjithë studentët e interesuar që të
  • aplikojnë për Programin e Praktikës- Raiffeisener i cili do t’ju mundësoj studentëve që të përvetësojnë dhe të marrin njohuri praktike në sektorin bankar.  Përmes programit  të praktikës Raiffeisener, studentët do të kenë mundësinë që t’i ekspozohen aktiviteteve ditore të punës në bankë dhe do të përfitojnë njohuri të reja. Përveç tjerash, praktika në Raiffeisen ka për qëllim që t‘i pajis studentët më shkathtësitë elementare të punës në një institucion dinamik siç është Raiffeisen Bank.
  •  Më shumë Informata rreth Programit të Praktikës Raiffeisener mund t’i gjeni në webfaqën  www.raiffeisen-kosovo.com si dhe në faqën zyrtare në   Facebook

  Call Agent - Metro Call - Prishtina

  6:53:00 AM
  Vend ilirë pune për:

  Call Agent

  Call Agent - Metro Call - Prishtina

  Detyrat

  • Ndërmjetësimi i shërbimeve tona

  Kualifikimet

  • Njohja e mir e Gjuhes Gjermane
  • Njohuri të shkelqyër të gjuhës gjermane
  • Aftësi të forta komunikimi
  • Dukuri impresive dhe gëzim në kontakt me njerëzit

  Tjera

  • MetroCall - Krankenkasse - 700€ Fixlohn - 6 Wochen bezahlter Urlaub - INBOUND - Arbeitsvertrag - MO-FR - 044 855 581
  • METRO CALL, një kompani në fushën e marketingut, ofron njerëzve ambicioz mundësi të karrierës.
  • Në selinë tonë në Prishtine tek rruga Bajram Kelmendi, ne jemi duke kërkuar përforcim të ekipit tonë si: Call Agent/e
  Projekti :
  • Sigurime shendetsore ne Zvicer (Krankenkasse)
  Oferta:
  • Paga bazë 700€
  • Bonuse deri ne 5000€
  • INBOUND
  • 6 javë Pushimë me Pagesë
  • Kontrat Pune
  • Ditë të punës: E Hënë - Premte
  • Orari i punës: 12:45 - 19:45
  • Mundësi të fitimit në nivel të lartë
  • Trajnim i plotë dhe profesional dhe arsimi i më tejmë
  • Mjedis komod dhe modern i punës
  • Fillimi i punës menjëherë ose me marrëveshje
  • Ab dem 02.05.2016 geht es los.
  • Vendet te lira te punes jan te limituar.
  • Shfrytëzoni mundësinë tuaj tani dhe na kontaktoni .

  Zyrtar Rajonal i Koletimit - TEB Kosova -Gjilan

  6:53:00 AM
  • TEB një ndër bankat  më me renome në  Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të  BNP Paribas.
  •  TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: Zyrtar Rajonal i Koletimit, për rajonin e Gjilanit
  Zyrtar Rajonal i Koletimit - TEB Kosova

  Detyrat

  • Në përputhje me strategjitë e njësisë së kolektimit dhe planeve të veprimit, siguron mbledhjen e borxheve dhe NPL-it.
  •  Organizon aktivitete për të siguruar rritjen e shkallës së kolektimit në rajone dhe realizon planifikimin dhe koordinimin e nevojshëm për të vizituar klientët. 
  •  Formulimin e planit të veprimit për vizita dhe në koordinim me Mbikëqyrësin  e Kolektimit bën çdo përpjekje për të arritur qëllimet e planifikuara.
  • Organizon komitetet e vonesave me palët e ndërlidhura.
  • Në koordinim me anëtarët e tjerë  vendos për të transferuar një kredi të veçantë nga NPL në gjykatë dhe po ashtu harton planet e ardhshme të veprimit.
  • Në koordinim me Mbikëqyrësin  e Kolektimit kryen të gjitha aktivitetet e mundshme dhe bën çdo përpjekje për të zgjidhur problemet në lidhje me kreditë jo-performuese.
  • Monitoron efikasitetin e pagesave të klientëve në koordinim me degët
  • Përcjellja e kredive te ri-programuara, efikasitetin e tyre të shlyerjes dhe nëse është e nevojshme ndërmerr masa për klientët që nuk janë duke performuar mirë pas ri-programimit.

  Kualifikimet

  • Diploma e  universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
  • Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin NVM dhe në fushën e kolektimit
  • Preferohet eksperiencë profesionale në shitje dhe kolektim
  • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
  • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese me klientë të brendshëm/jashtëm
  • Njohuri të mira të MS Office
  • Efikas në punë ekipore
  • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze

  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet përmes e-mail adresës hr@teb-kos.com ku duhet të dërgohen CV-ja e detajuar dhe dokumentet tjera përcjellëse: letërnjoftimi i Kosovës, letër motivimi, diplomat (që vërtetojnë kualifikimet) dhe referencat nga punëdhënësit e mëparshëm. Konkursi është i hapur prej datës 12.05.2016 deri më 18.05.2016. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

  Banakier ne Prishtine - Hotelieri

  6:39:00 AM

  Pershkrimi i punes

  Vend i lirë pune për


  Banakier

  Banakier ne Prishtine
  Banakier ne Prishtine

  Kualifikimet

  • Të ketë përvojë pune

  Tjera  • Të gjithë të interesuarit të lajmërohen në:
  • Tel.044/245-305

  Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme

  5:53:00 AM
  • TEB një ndër bankat  më me renome në  Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të  BNP Paribas.
  •  TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme për Nën-Degën në Lipjan
  Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme-TEB Bank

  Detyrat

  •  Të ndërtojë portfolio të shëndoshë përmes shitjes direkte
  • Analizon dhe propozon rastet e kredisë për aprovim
  • I shërben klientët me përkushtim dhe ndërton relacione profesionale me ta
  • Monitoron trendet e tregut dhe njofton për përshtypjet mbi tregun.
  • E prezanton bankën në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e saj
  • Detyra tjera relevante

  Kualifikimet

  • Diploma e  universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
  • Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin NVM
  • Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike
  • Preferohet eksperiencë profesionale në shitje
  • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
  • T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese me klientë të brendshëm/jashtëm
  •  Njohuri të mira të MS Office
  • Efikas në punë ekipore
  • Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze

  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet përmes e-mail adresës hr@teb-kos.com ku duhet të dërgohen CV-ja e detajuar dhe dokumentet tjera përcjellëse: letërnjoftimi i Kosovës, letër motivimi, diplomat (që vërtetojnë kualifikimet) dhe referencat nga punëdhënësit e mëparshëm.
  • Konkursi është i hapur prej datës 11.05.2016 deri më 18.05.2016. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.


  Pozita: Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme


  Pershkrimi i punes

  • TEB një ndër bankat  më me renome në  Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të  BNP Paribas.
  •  TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën: Analist i Portfolios për Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme për Degët Fushë Kosovë, Gjilan dhe Nën Degën Bregu i Diellit

  Detyrat

  • Të ndërtojë portfolio të shëndoshë përmes shitjes direkte
  • Të analizojë dhe propozojë rastet e kredisë për aprovim
  • Të shërbejë klientët me përkushtim dhe të ndërtojë relacione profesionale me ta
  • Të monitoroj trendet e tregut dhe njoftojë për përshtypjet mbi tregun.
  • Të prezantojë bankën në treg, në përputhje me politikat dhe procedurat e saj
  • Detyra tjera relevante

  Kualifikimet

  • Diploma e  universitetit Ekonomik ose Administrim Biznesi
  • Preferohet 1-2 vite eksperiencë bankare, e preferuar në segmentin NVM
  • Preferohet eksperiencë tjetër biznesi, me përvojë analitike
  • Preferohet eksperiencë profesionale në shitje
  • Të kuptoj ambientin e biznesit, trendet dhe zhvillimet specifike te tij
  •  T’i kuptoj produktet dhe shërbimet bankare
  • Preferohen njohuri të përgjithshme të sistemit bankar
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikuese me klientë të brendshëm/jashtëm
  • Njohuri të mira të MS Office
  • Efikas në punë ekipore
  •  Aftësi të shkëlqyera të gjuhës angleze

  Tjera

  • Aplikimi duhet të bëhet përmes e-mail adresës hr@teb-kos.com ku duhet të dërgohen CV-ja e detajuar dhe dokumentet tjera përcjellëse: letërnjoftimi i Kosovës, letër motivimi, diplomat (që vërtetojnë kualifikimet) dhe referencat nga punëdhënësit e mëparshëm. Konkursi është i hapur prej datës 12.05.2016 deri më 18.05.2016. Aplikacionet e pakompletuara nuk do të konsiderohen. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.

  Lokacionet e punes

  Fushe Kosove
  Gjilan
  Prishtina

  Agjente i/e Shitjes - Shtypshkronja ''Era''

  5:53:00 AM

  Agjent i Shitjes

  Agjente i/e Shitjes - Shtypshkronja ''Era''


  Detyrat

  • Ti vizitoj klientet biznes në zyret e tyre(të perzgjedhur nga kompania, mirëpo edhe klientet tjerë që mendoni që kane nevoje për shërbimet tona).
  • Të kete aftesi hulumtimi per biznese te reja ne forme elektronike apo edhe direkte.
  • Të plotesojne raportin për prezentimet ditore
  • Të nenshkrujn parakontrata më klient.
  • Te bëjn propozime për produktet/sherbimet e kompanise

  Kualifikimet

  • Të ketë aftesi në komunikim dhe prezentim
  • Të jetë e aftë të punojë në grup si dhe punë individuale.
  • Të jetë person që mëson shpejt dhe ambicioz për zhvillim të më tutjeshem
  • Përvoja e punes si AGJENT/E apo MARKETING kanë përparësi
  • Duhet te posedoni PATENT SHOFER

  Te tjera

  • CV me te dhenat personale (Foto) dhe kualifikimet te dergohen ne e-mail. Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen dhe do te intervistohen.  Kontakti:

  Email: era_hajrush@hotmail.com

  Lokacioni i punes:

  Ferizaj

  Shpalljet ne faqet tjera

   

  Si te gjej pune ne Kosove ?

  Nese jeni duke kerkuar vende pune ne Kosove ne qytete te ndyshme si Prishtine, Prizren, Gjilan, Peje, Mitrovice,Ferizaj,Gjakove etj, atehere jeni ne vendin e duhur sepse ketu ne do i postojme te gjitha ato vende te lira te punes qe do i shpallin punedhenesit e ketyre lokacioneve. Ketu do gjeni shpallje per vende te lira pune per te gjitha profesionet si Shofer,Call Agent,Web Developer,WebMaster,IT,Mjeke,Motra Medicinale,Arsimtar,Perkthyes,Ndertimtari,etj...

  Gjej Pune Kosove

  Kush jemi ne ?

  SEO Shqip Kosove - Keshilla Tutoriale

  SEO Shqip Kosove-Keshilla,Tutoriale: Lexoni bazat e SEO Shqip-keshillat dhe tutorialet per optimizimin e faqeve per motoret e kerkimit per te u rritur vizibilitetin ne motoret e kerkimit.

  -Burim Bekteshi
  SEO Shqip Kosove-Keshilla,Tutoriale.